Universitatea Politehnica Timişoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"96 pentru POLI"

 
 
"96 pentru POLI"

96 tururi de stadion

7 Decembrie 2016

 

 

 

 

 

Universitatea Politehnica Timișoara a susținut dintotdeauna mișcarea și sportul, considerând că prin sport se modelează atât corpul, cât și spiritul. Miercuri, 7 decembrie 2016, cu începere de la ora 14.00, pe stadionul de la Baza 1 a Politehnicii, se organizează „96 pentru POLI”.

Dorim astfel să continuăm un eveniment care s-a bucurat de succes încă de la prima ediție și invităm la alergat pe toți cei care se consideră prieteni ai Politehnicii, studenți sau absolvenți, cadre didactice sau TESA, parteneri sau simpatizanți.

Acțiunea constă în parcurgerea în alergare a 96 de tururi de stadion, fiecare participant contribuind cu cel puțin un tur de pistă. Evenimentul se înscrie în sfera acțiunilor dedicate aniversării a 96 de ani de la înființarea Politehnicii și este realizat în parteneriat cu Clubul Sportiv „Alergotura”.

 
 
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT Vlog UPT Comunicate UPT
 
© Copyright 2018 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +