Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anul universitar 2014/2015

 
 
Anul universitar 2014/2015
22 Septembrie 2014

Peste 4000 de studenți au fost prezenți la festivitățile de deschidere oficiate în cele 10 facultăți ale Universității Politehnica Timișoara pe 22 septembrie 2014. Ca de fiecare dată au participat reprezentanți ai conducerii universității, decanii facultăților, distinși membrii ai mediului academic, oficialități locale, precum și colaboratori din mediul economic.

Fiecare dintre ceremoniile organizate a debutat cu noul Imn al Universității Politehnica. Mesajele celor din prezidii au fost ascultate cu interes de către „boboci”, care și-au început, astfel, viața de student cu sfaturi utile și exemple mobilizatoare. „Pentru noi, dascălii, ziua de astăzi este începutul unui nou an universitar. Pentru dumneavoastră, studenții anului I, ziua de astăzi este startul într-o perioadă a vieții de care vă veți aminti cu drag mulți ani de acum înainte” le-a spus studenților rectorul Universității Politehnica Timișoara, prof.univ.dr.ing.Viorel-Aurel ȘERBAN. „Politehnica nu înseamnă doar o desfășurare extraordinară de forțe, clădiri și laboratoare de nivel european, Politehnica înseamnă un spirit, așa cum a fost definit de cel care a întemeiat Politehnica, Regele Ferdinand I. Acest spirit trebuie să-l duceți dumneavoastră mai departe.”, a mai adăugat rectorul UPT.

Mesajul Rectorului

 
Festivitatea de deschidere a anului universitar 2014/2015
Festivitatea de deschidere a anului universitar 2014/2015
 
 
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT AnelisPlus2020 Comunicate UPT
 
© Copyright 2019 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +