Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Atmosferă de Crăciun la Universitatea Politehnica Timişoara

 
 
Atmosferă de Crăciun la Universitatea Politehnica Timişoara

Studenți din UPT - colindători la Rectorat

20 Decembrie 2017

 

 

 

 

 

 

Spiritul sărbătorilor se face deja simţit peste tot. Iar într-o instituţie cu tradiţie cum este Universitatea Politehnica Timişoara, nu pot lipsi... tradiţiile. Acum, în preajma Crăciunului, una dintre cele mai îndrăgite este cea a colindatului.

Studenţii din UPT au venit la Rectorat pentru tradiţionalele urări de Crăciun adresate conducerii universităţii. Îmbrăcaţi în costume populare, fie moştenite de la bunici, fie aduse din zonele lor de provenienţă, studenţii au venit cu cozonaci şi au interpretat atât colinde obişnuite în această perioadă, cât şi unele mai puţin cunoscute.

A fost şi un bun prilej pentru conducerea Universităţii Politehnica Timişoara, pentru cadrele didactice şi personalul administrativ să depene amintiri din copilărie legate de sărbătorile de iarnă şi să fredoneze împreună cu colindătorii.

 
 
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT AnelisPlus2020 Comunicate UPT
 
© Copyright 2018 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +