Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cursuri ale studenților Ligii AC

 
 
Cursuri ale studenților Ligii AC

în sprijinul profesorilor din sistemul preuniversitar

24 Noiembrie 2020

 

 

 

 

 

Studenții Ligii AC (Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica Timișoara) au ținut să vină în sprijinul cadrelor didactice din sistemul de învățământ preuniversitar, organizând un curs de predare online, bazat pe expertiza și cunoștințele dobândite în cadrul UPT.

Cursurile se desfășoară la inițiativa Ligii AC și a Diamond Lions Club, cu sprijinul Universității Politehnica Timișoara, studenții voluntari prezentând, în cadrul acestora, diferite instrumente digitale ce pot fi utilizate în predarea online.

Într-o primă serie au participat 52 de cadre didactice din mediul preuniversitar, care au învățat cum să folosească Zoom, Google Classroom și alte platforme, pentru a-și adapta modul de predare la contextul impus de pandemie și a implica mai mult elevii în procesul didactic.

O a doua serie de cursuri a început cu 75 de cadre didactice dornice să învețe mai mult despre digitalizarea procesului educațional. Iar inițiativa nu se oprește aici. Sesiunile continuă și în weekendurile ce urmează, înscrierile fiind deschise, iar acestea se pot realiza accesând https://ligaac.ro/inscrieri .

 
 
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT AnelisPlus2020 Comunicate UPT
 
© Copyright 2021 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +