Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Echipele UPT, cele mai bune la Hard & Soft

 
 
Echipele UPT, cele mai bune la Hard & Soft

Concurs internațional studențesc la Novi Sad

1 Noiembrie 2019

 

 

 

 

 

Două echipe de studenți de la Universitatea Politehnica Timișoara au participat, la sfârșitul lunii octombrie, la Concursul Internațional Studențesc Hard&Soft 2019 de la Novi Sad, Serbia, unde au urcat pe cele mai înalte trepte ale podiumului. Competiția a avut loc la Facultatea de Științe Tehnice din Novi Sad, iar finala competiției la Clădirea Centrală a Universității Novi Sad.

Universitatea Politehnica Timișoara a participat cu o echipă de la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale și una de la Facultatea de Automatică și Calculatoare.

Echipele au avut de conceput un algoritm care, pe baza unui semnal de ieșire audio de la un computer sau un telefon mobil, să recunoască sensul unei propoziții. După recunoașterea sensului propoziției a fost necesar să trimită cuvântul potrivit unei platforme IoT, iar ulterior, de pe platforma IoT, simbolul corespunzător trebuia trimis către o placă multimedia.

La finalul competiției, reprezentanții UPT s-au clasificat pe locurile I respectiv III, după cum urmează: echipa Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale, compusă din Fabian Butean, Valentin Tîrziu, Elisei Ilieș și Pavel Sergiu, coordonați de Szilard Bularka și Septimiu Mischie, a ocupat locul I, iar echipa Facultății de Automatică și Calculatoare, formată din Adrian Ionuț Țucudean, Adrian George Borsa, Liviu Aniel Alexa și Andrei Cristian Mătrăgună, s-a clasat pe locul al III-lea.

 
Echipele ETcTI si AC
Echipa ETcTI
Echipa AC
Echipele ETcTI si AC
Echipa ETcTI
Echipa ETcTI
 
 
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT AnelisPlus2020 Comunicate UPT
 
© Copyright 2020 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +