Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eveniment inedit la UPT

 
 
Eveniment inedit la UPT

Recital muzical la Bibliotecă

18 Octombrie 2018

 

 

 

 

 

Așa cum ne-a obișnuit deja de mai mult timp, Biblioteca Centrală a Universității Politehnica Timișoara este nu doar un simplu spațiu de lectură, ci unul în care se desfășoară o serie de evenimente, în special din domeniul cultural-artistic, dar nu numai.

În acest context, în data de 17 octombrie, în holul central al Bibliotecii UPT, a avut loc un recital muzical inedit susținut de duo Carmen și Dorel Iuga de la Filarmonica Banatul și ansamblul Percutissimo (Amelia Trifu, Patrick Cojerean, Daniel Jumugă-Cuibariu), coordonat de profesorul Doru Roman.

Arii celebre interpretate de duo-ul Carmen și Dorel Iuga la vioară și flaut, dar și ritmurile exotice aduse de studenții din grupul Percutissimo la tobe și vibrafon au smuls aplauzele audienței, fie venită special pentru concert, fie că a făcut o pauză de lectură pentru a urmări recitalul.

Evenimentul a fost organizat cu scopul de a-i integra cât mai bine pe studenți în viața culturală a Bibliotecii și, nu în ultimul rând, a orașului, mai ales în contextul în care Timișoara va deveni, în curând, Capitală Culturală Europeană.

Concertul a fost transmis în direct pe Facebook.

 
Eveniment inedit la UPT
Eveniment inedit la UPT
Eveniment inedit la UPT
 
 
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT AnelisPlus2020 Comunicate UPT
 
© Copyright 2019 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +