Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lansarea proiectului strategic ATRACTING

 
 
Lansarea proiectului strategic ATRACTING
12 Mai 2014

 

 

 

 

 

 

Luni, 12.05.2014, în Sala Senatului UPT, a avut loc lansarea proiectului strategic POSDRU/159/1.5/S/137070 cu titlul „Creşterea atractivităţii şi performanţei programelor de formare doctorală şi postdoctorală pentru cercetători în ştiinte inginereşti – ATRACTING”. Proiectul, implementat de Universitatea Politehnica Timişoara, în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Universitatea Politehnica din București, Universitatea Transilvania din Brașov și Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, are ca obiectiv general dezvoltarea resursei umane pentru cercetare competitivă, capabilă de inovare în cadrul unei economii bazate pe cunoaştere.

Prin proiect se acordă sprijin financiar sub formă de burse cofinanțate din FSE prin POSDRU 2007-2013, în valoare de 3700 lei/lună şi de 1800 lei/lună, pentru demararea carierei de cercetător științific a unui număr de 41 cercetători postoctorat, respectiv pentru formarea ca cercetător științific a unui număr de 130 doctoranzi. Durata de implementare a proiectului este de 18 luni începând cu luna aprilie 2014.

 
Lansarea proiectului strategic ATRACTING
Lansarea proiectului strategic ATRACTING
Lansarea proiectului strategic ATRACTING
 
 
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT AnelisPlus2020 Comunicate UPT
 
© Copyright 2019 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +