Universitatea Politehnica Timişoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Olimpiada Națională de Matematică

 
 
Olimpiada Națională de Matematică

Peste 150 de olimpici la UPT

24 Aprilie 2017

 

 

 

 

 

În perioada 19 - 23 aprilie a.c. la Timișoara a avut loc cea de-a 68-a ediție a Olimpiadei Naționale de Matematică, la care au participat elevi din clasele V - XII. La acest eveniment Universitatea Politehnica Timișoara a fost co-organizator.

Cunoaștem provocările și dificultățile cu care se confruntă elevii din România, dar știm totodată calitățile lor intelectuale și admirăm efortul pe care îl depun pentru a obține performanță. De aceea, Universitatea Politehnica Timișoara vine în întâmpinarea nevoilor elevilor și caută să sprijine dezvoltarea lor prin toate mijloacele de care dispune”, a precizat conf.dr. Liviu Cădariu-Brăiloiu, prorector al Universității Politehnica Timișoara.

Tot cu ocazia Olimpiadei de Matematică, UPT a primit vizita a 150 de elevi olimpici, programul incluzând, printre altele, vizitarea Bibliotecii UPT și a șase dintre cele mai reprezentative laboratoare ale universității.

Festivitatea de premiere a avut loc duminică, 23 aprilie, unde elevii au fost recompensați în funcție de rezultatele obținute.

 
Deschiderea olimpiadei - Prorector al UPT Florin Dragan
Deschiderea olimpiadei
Deschiderea olimpiadei
Deschiderea olimpiadei
Deschiderea olimpiadei
Deschiderea olimpiadei - Prorector al UPT Liviu Ioan CĂDARIU-BRĂILOIU
Deschiderea olimpiadei
Deschiderea olimpiadei
 
 
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT Vlog UPT Comunicate UPT
 
© Copyright 2018 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +