Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tehnologiile viitorului, prezentate la UPT

 
 
Tehnologiile viitorului, prezentate la UPT

evenimentul „Tech enablers from Orange @SAS UPT”

16 Aprilie 2019

 

 

 

 

 

Societatea Antreprenorială Studențească din Universitatea Politehnica Timișoara, împreună cu Orange România, au organizat luni, 15 aprilie 2019, în Sala Polivalentă a Bibliotecii UPT, evenimentul „Tech enablers from Orange @SAS UPT”, prin care studenții, cadrele didactice și cercetătorii au asistat la prezentarea celor mai noi tehnologii din domeniile arhitecturii 5G, IoT (Internet of Things), Cyber Security, Cloud, Wi-Fi, soluții de big data cellular analytics sau OpenAPIs.

Concret, partenerii de la Orange au anunțat cu această ocazie că pun la dispoziția celor interesați toată infrastructura tehnologică aferentă proiectelor de tip Smart Cities și IoT, cu user și parolă, pentru dezvoltarea și testarea propriilor aplicații.

Mai mult, cei care dezvoltă propriile aplicații au la dispoziție acum și noul accelerator de afaceri pentru StartUp-uri, OrangeFab, prin intermediul căruia au acces la consultanță, folosirea echipamentelor tehnologice și chiar finanțare.

Prezentarea a fost susținută de Cristian Patachia (Development & Innovation Manager) și Marius Iordache (Architecture Manager).

Cadrele didactice, studenții, masteranzii, doctoranzii, cercetătorii din Universitatea Politehnica Timișoara care doresc să folosească noile tehnologii Orange pentru derularea de cercetări sau dezvoltarea de aplicații, pot lua legătura cu partenerii de la Orange prin intermediul Societății Antreprenoriale Studențești din UPT (SAS UPT) la adresa de mail sas@upt.ro.

 
 
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT AnelisPlus2020 Comunicate UPT
 
© Copyright 2019 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +