Universitatea Politehnica Timişoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Universitatea Antreprenorială

 
 
Universitatea Antreprenorială

2016 - 2018

10 Noiembrie 2016

  

 

 

 

 

Universitatea Politehnica Timisoara participă la proiectul Universitatea Antreprenorială 2016-2018, organizat de Junior Achievement România.

Proiectul Universitatea Antreprenorială are ca scop sprijinirea instituțiilor de învățământ superior în dezvoltarea abordărilor antreprenoriale și intraprenoriale, la nivel de management, în relație cu comunitatea de business, precum și a educației antreprenoriale și pregătirii dinamice pentru piața de muncă a studenților.

Într-o primă etapă, proiectul implică folosirea pentru uzul intern al facultății, de către stakeholderii facultății (staff, profesori, studenți, companii partenere, asociații studențești) a instrumentului HEInnovate, dezvoltat de Comisia Europeană și OECD.

HEInnovate este un instrument de auto-evaluare conceput pentru a oferi instituțiilor de învățământ superior recomandări, idei și inspirație pentru gestionarea eficientă a schimbărilor instituționale și culturale. Peste 450 de instituții de învățământ superior din Europa au utilizat HEInnovate.

Ulterior, în a doua etapă, urmează ca rezultatele auto-evaluării să fie valorificate local pentru dezvoltarea de instrumente proprii pentru staff-ul și managementul facultății, a unor cursuri de antreprenoriat specifice profilului facultății și comunității.

 

 

 
 
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT Vlog UPT Comunicate UPT
 
© Copyright 2018 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +