Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

UPT sprijină cadrele medicale și spitalele timișorene

 
 
UPT sprijină cadrele medicale și spitalele timișorene

Hotelul Casa Politehnicii 2

1 Aprilie 2020

 

 

 

 

 

Buna colaborare, strânsa legătură între membrii comunității, deschiderea spre inovație și disponibilitatea spre adaptare și schimbare sunt valori cu care Timișoara se mândrește și cu care Universitatea Politehnica Timișoara se identifică. În contextul dificil și neprevăzut în care ne aflăm, conducerea Universității Politehnica Timișoara rămâne un membru activ al comunității, aproape de oameni și instituții.

„Am hotărât să punem Hotelul Casa Politehnicii 2 la dispoziția cadrelor medicale, care solicită un asemenea serviciu, în scopul neexpunerii la contaminare a membrilor propriilor familii”, a declarat conf.dr.ing. Florin Drăgan, rectorul Universității Politehnica Timișoara.

Sprijinul oferit de UPT se adresează și personalului Spitalului Militar Timișoara, cu care s-a pornit o colaborare pentru spațiile de cazare de la Hotelul Casa Politehnicii 1.

Totodată, în cadrul Biroului Consiliului de Administrație de marți, 31 martie 2020, s-a hotărât înființarea unor conturi pentru donații, pe care le vor putea folosi toți politehniștii interesați să contribuie la dotarea spitalelor cu echipamente necesare pentru lupta împotriva virusului COVID-19: un cont în lei pentru angajații, studenții și absolvenții universității (RO04BRDE360SV56462393600) și un cont în euro pentru absolvenții aflați în străinătate (RO93BRDE360SV56462553600).

Merită menționat că Universitatea Politehnica Timișoara susține și alte inițiative ale cadrelor didactice, menite să vină în sprijinul nevoilor timișorenilor, fie că este vorba de realizarea unor componente pentru echipamente medicale cu imprimante 3D, fie de dezvoltarea unor dezinfectanți specifici sau de împărtășirea expertizei acumulate de membrii comunității noastre academice.

 
UPT sprijină cadrele medicale și spitalele timișorene
UPT sprijină cadrele medicale și spitalele timișorene
 
 
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT AnelisPlus2020 Comunicate UPT
 
© Copyright 2020 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +