Universitatea Politehnica Timişoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

UPT participă la Conferința EAIE din Sevilla

 
 
UPT participă la Conferința EAIE din Sevilla

12-15 septembrie 2017

13 Septembrie 2017

 

 

 

 

 

În perioada 12-15 septembrie, la Sevilla se desfășoară ediția 2017 a Conferinței anuale cu participare mondială organizată de Asociația Europeană pentru Internaționalizarea Educației (EAIE). Două universități timișorene participă împreună cu alte 19 universități românești sub sigla StudyinRomania: Universitatea Politehnica și Universitatea de Vest. Deplasarea este susținută de Consiliul Național al Rectorilor, iar delegația română este însoțită de prof. dr. Sorin Câmpeanu, președinte CNR.

Conferința include o mare expoziție cu oferte educaționale din diferite țări europene și de pe alte continente. Atmosfera este una dinamică, tinerească, spiritul academic împletindu-se cu cel de prietenie și cu dorința de a dezvolta cât mai multe parteneriate internaționale solide în domeniul universitar.

Prima zi de târg a fost foarte aglomerată. La ora 14:30 (miercuri, 13 septembrie) va avea loc recepția României la expoziție, unde sunt invitați membrii ai Comisiei Europene și Non-europene. Deseară  va avea loc o întâlnire cu reprezentanții comunității de români din Andalusia.” a precizat prof. univ. dr. ing. Lia Dolga, directorul Departamentului de Relații Internaționale, UPT.

La deschiderea conferinței au participat autoritățile naționale și toate televiziunile spaniole.

 
Conferința EAIE din Sevilla
Conferința EAIE din Sevilla
Conferința EAIE din Sevilla
Conferința EAIE din Sevilla
UPT participă la Conferința EAIE din Sevilla
 
 
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT AnelisPlus2020 Comunicate UPT
 
© Copyright 2018 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +