Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vrei să fii arhitect?

 
 
Vrei să fii arhitect?

Cursuri gratuite de pregătire la UPT

15 Octombrie 2019

 

 

 

 

 

Potrivit unei tradiții instituite cu mulți ani în urmă, Facultatea de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara vine și în acest an în sprijinul elevilor de liceu din clasele terminale care își doresc să urmeze această facultate grea, dar în același timp frumoasă. Facultatea organizează cursuri gratuite de pregătire pentru cei care vor susține examenul de admitere la cele două specializări: Arhitectură și Mobilier și amenajări interioare.

Cursurile se desfășoară în zilele de sâmbătă, de la ora 10:00, din două în două săptămâni, la sediul facultății, strada Traian Lalescu nr. 2, la etajul V.

Cursurile gratuite de pregătire, pentru primul semestru, se desfășoară în zilele de:

- 19 octombrie 2019
-   2 noiembrie 2019
- 16 noiembrie 2019
- 30 noiembrie 2019
- 14 decembrie 2019
- 18 ianuarie 2020

Elevii care vor să participe la cursurile de pregătire trebuie să aibă la ei coli albe (50x70), teu, echere, creioane grafice, creioane colorate, bandă adezivă și coli A4.

Cadre didactice pasionate și cu experiență vor asigura elevilor interesați o pregătire completă prin prezentarea programei de examen, aprofundarea noţiunilor complexe şi organizarea simulărilor în condiţii identice cu cele de la admitere!


Informaţii suplimentare:
tel.: 0256 40 40 21
mail : simona.stan@upt.ro.

 

 

 
Vrei să fii arhitect?
 
 
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT AnelisPlus2020 Comunicate UPT
 
© Copyright 2020 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +