Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Workshop privind cariera viitorilor chimiști

 
 
Workshop privind cariera viitorilor chimiști

31 octombrie 2019 – 01 noiembrie 2019

31 Octombrie 2019

 

 

 

 

 

Workshop-ul privind succesul prin educație, organizat de Facultatea de Chimie Industrială și Ingineria Mediului din cadrul Universității Politehnica Timișoara în perioada 31 octombrie 2019 – 01 noiembrie 2019, cu scopul de a informa studenții despre domeniile de activitate ale companiilor partenere, ofertele de practică și locurile de muncă disponibile pentru anul în curs, a inclus, în 31 octombrie 2019, o întâlnire a studenților din anul 2 cu reprezentanții firmelor din zonă.

În cadrul întâlnirii, reprezentanții companiilor partenere au prezentat domeniul de activitate în care lucrează, oportunitățile de carieră pentru studenți, îndemnându-i pe aceștia să facă stagii de practică, să se familiarizeze cu domeniul și, dacă simt că acolo și-ar putea dezvolta o carieră, să aplice și pentru angajare. Totodată, studenții au avut oportunitatea de pune întrebări și de a afla detalii despre domeniile lor de interes.

Evenimentul, care vine în completarea Zilelor Carierei, derulate de Universitatea Politehnica Timișoara în aceeași perioadă, a inclus și demonstrații practice de chimie pentru elevi de clasa a XII-a din liceele județului Timiș.

 
Workshop privind cariera viitorilor chimiști
Workshop privind cariera viitorilor chimiști
 
 
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT AnelisPlus2020 Comunicate UPT
 
© Copyright 2020 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +