Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zilele Carierei, ediția a XIII-a, cu peste 2000 de oferte ale firmelor

 
 
Zilele Carierei, ediția a XIII-a, cu peste 2000 de oferte ale firmelor

7 - 8 noiembrie 2018

8 Noiembrie 2018

 

 

 

 

 

Cantina Universității Politehnica Timișoara a fost luată cu asalt în zilele de 7 - 8 noiembrie 2018 de mii de tineri aflați în căutarea unui loc de muncă sau a unui stagiu de practică.

Cea de-a XIII-a ediție a Zilelor Carierei, cel mai mare târg universitar de oferte de carieră pentru studenți și absolvenți din România a adus în această toamnă la Politehnică cei mai mari angajatori din Timișoara și din zonă, 50 de firme, care au prezentat peste 2000 de oferte de carieră (oferte de proiecte de diplomă, oferte de practică, oferte de locuri de muncă precum şi alte posibilităţi de colaborare).

Pe parcursul celor două zile, la Cantina Politehnicii din Complexul Studențesc au venit mii de tineri, majoritatea studenți, dar și absolvenți sau elevi, pentru a studia ofertele și a-și depune CV-ul. Doar în prima zi numărul acestora a fost de circa 3000.

Evenimentul a fost organizat de Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră al Universității Politehnica Timișoara, care are misiunea de a asigura o cât mai bună informare, orientare profesională şi integrare socială a studenţilor. Același Centru de Consiliere și Orientare în Carieră derulează și Caravana UPT, prin care oferta Universității Politehnica Timișoara este prezentată liceelor din toate județele din jumătatea de vest a țării. Politehnica este, astfel, liantul care face legătura între absolvenții de liceu și piața muncii, pregătindu-i pe aceștia pentru o carieră de succes.

 
Zilele Carierei, ediția a XIII-a, cu peste 2000 de oferte ale firmelor
 
 
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT AnelisPlus2020 Comunicate UPT
 
© Copyright 2019 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +