Universitatea Politehnica Timişoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zilele Carierei

 
 
Zilele Carierei

Zilele Carierei

5 Aprilie 2017


 

Evenimentul ,,Zilele Carierei”, devenit tradiție pentru Universitatea Politehnica Timișoara, ajuns la cea    de-a zecea ediție, și-a deschis porțile în perioada 29-30 martie 2017. 69 de companii, cu domenii diverse de activitate, au pus la dispoziția studenților și absolvenților numeroase oferte de carieră, locuri de practică și internship.

La această ediție aniversară, ne-am bucurat de prezența doamnei ambasador a Finlandei în România, care a participat la festivitatea de deschidere, moment în care au fost premiați și partenerii Gold ai evenimentului, și anume treisprezece companii care au participat la fiecare ediție a acestuia.

Peste 6000 de studenți au trecut pragul Restaurantului Universitar în cele două zile de stand, care, pe lângă posibilitatea de a interacționa cu reprezentanții companiilor participante, au luat parte la activități destinate facilitarii insertiei pe piata muncii, dar au și câștigat numeroase premii.

Pe această cale, mulțumim tuturor participanților (angajatorilor, studenților, absolvenților, elevilor) și nu în ultimul rând, conducerii universității și a facultăților.

Următoarea ediție a evenimentului va avea loc în perioada 25-26 octombrie 2017 la Restuarantul Universitar Politehnica, din Complexul Studențesc.

 
zilele carierei
zilele carierei
zilele carierei
 
 
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT Vlog UPT Comunicate UPT
 
© Copyright 2018 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +