Universitatea Politehnica Timişoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Ziua MPT" - ediția I

 
 
"Ziua MPT" - ediția I

Aniversarea Facultății de Management în Producție și Transporturi

27 Aprilie 2017

 

 

 

 

 

Facultatea de Management în Producție și Transporturi a organizat în data de 27 aprilie 2017, prima ediție a evenimentului „Ziua MPT".

Comparativ cu istoria Universității Politehnica suntem o facultate relativ nouă, însă suntem o facultate care inovează și care se adaptează realităților actuale. Împreună cu colegii mei am hotărât să organizăm o zi a MPT-ului, o zi dedicată studenților, masteranzilor, doctoranzilor și profesorilor care fac parte din colectivul Facultății de Management în Producție și Transporturi, precum și partenerilor și absolvenților noștri.”, a precizat prof. dr. ing. Marian Mocan, decanul Facultății de Management în Producție și Transporturi.

Programul evenimentului care marchează 21 de ani de la înființarea facultății a fost generos, cuprinzând activități pentru toate tipurile de public: panel cu directorii de firme, prezentarea unor lucrări științifice realizate prin implicarea studenților, expoziție de artă culinară și multe altele.

 
"Ziua MPT"
"Ziua MPT"
"Ziua MPT"
"Ziua MPT"
"Ziua MPT"
 
 
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT Vlog UPT Comunicate UPT
 
© Copyright 2018 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +