Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Centrul de Cercetări în Hidrotehnică şi Protecţia Mediului

 
 
Centrul de Cercetări în Hidrotehnică şi Protecţia Mediului

 

 

web: http://www.ct.upt.ro/centre/cchpm/

 

 

 

 

Scurtă descriere

 

Centrul a fost înființat în anul 2001 și certificat de Consiliul Național al Cercetării Științifice din Învățământul Superior (CNCSIS certificat nr. 99 / CC-C, 11 mai 2001).

Principalele domenii de cercetare ale centrului se află, în general în ingineria apei, având ca subdomenii:

  •  Amenjări și construcții hidrotehnice
  •  Alimentări cu apă și canalizări
  •  Îmbunătățiri funciare și dezvoltare rurală

Bazat pe experiența îndelungată a cercetătorilor și a infrastructurii de cercetare existente, centrul este capabil de a gestiona proiecte de inginerie în domenii legate de ingineria apei.

Centrul de Cercetare în Hidrotehnică și Protecția Mediului (CCHPM) activează la nivelul Departamentului de Hidrotehnică. Centrul se definește ca un centru de cercetare-dezvoltare ce urmărește să promoveze soluții constructive și de funcționare moderne, servicii de cercetare, expertizare, consultanță tehnică, formarea și instruirea specialiștilor cu înaltă calificare, inclusiv prin susținerea studiilor de doctorat și master, în problemele legate de construcțiile hidrotehnice și de protecția mediului din cadrul domeniului ingineriei civile.

 

 

 
CCHPM
CCHPM
CCHPM
 
 
Ultima actualizare: 2018-10-10
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT AnelisPlus2020 Comunicate UPT
 
© Copyright 2021 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +