Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic din cadrul UPT obține Certificarea ISO 9001:2015

 
 
Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic din cadrul UPT obține Certificarea ISO 9001:2015

confirmând standardele înalte de calitate

11 Septembrie 2023

 

 

 

 

 

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020 (CITT) din cadrul Universității Politehnica Timișoara a obținut certificarea ISO 9001:2015 pentru implementarea și menținerea unui Sistem de Management al Calității (SMC), privind activitățile de asistență și informare științifică tehnologică, dar și coordonarea inovării, diseminarea, transferul și valorificarea rezultatelor cercetării.

Certificarea ISO 9001:2015, recunoscută la nivel internațional, marchează o etapă importantă în evoluția centrului și confirmă adoptarea celor mai bune practici în implementarea și menținerea unui Sistem de Management al Calității (SMC) eficient, conform celor mai înalte standarde de calitate și excelență. Acest lucru marchează o etapă importantă în evoluția CITT și subliniază încrederea noastră în potențialul de dezvoltare al centrului.

Certificarea a venit după un proces laborios care a avut loc pe parcursul întregului an. Acesta s-a realizat în cadrul proiectului POR 140100 – Creșterea Competitivității UPT prin Înființarea Centrului de Inovare și Transfer Tehnologic „Politehnica 2020” și Identificare Oportunități de Colaborare cu alte ITT-uri și IMM-uri din Regiunea de Vest, implicând un efort susținut din partea întregii echipe, care s-a dedicat în mod constant pentru optimizarea și perfecționarea procesului și a întregii activități.

Ne angajăm să menținem acest standard înalt de calitate și să continuăm să ne dezvoltăm și să ne perfecționăm procesele în viitor. Totodată, suntem încrezători că această realizare va contribui la consolidarea relațiilor existente și că va deschide noi oportunități de colaborare și parteneriate de succes.

 

Pentru detalii suplimentare:

Vlad MIHĂESCU
Director, Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020
Email: vlad.mihaescu@upt.ro

 
 
 
 
ARUT Eudres Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT Comunicate UPT
 
© Copyright 2024 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +