Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Universitatea Politehnica Timișoara asigură cazare și masă

 
 
Universitatea Politehnica Timișoara asigură cazare și masă

pentru toți studenții, în condiții de siguranță

15 Septembrie 2020

 

 

 

 

 

Conducerea Universității Politehnica Timișoara a depus toate eforturile pentru a asigura, în actuala situație generată de pandemie, cele mai bune condiții pentru cazarea în căminele proprii a tuturor solicitanților, precum și asigurarea mesei, la prețuri subvenționate, toate acestea în condiții de siguranță.

Astfel, în primele 5 săptămâni, când majoritatea studenților vor desfășura activități online, vor fi cazate în cămine următoarele categorii de studenți:

  • studenții din anul I de la facultățile de Chimie Industrială și Ingineria Mediului,  Management în Producție și Transporturi și  Mecanică; cei care au solicitat cazare în căminele UPT sunt așteptați să își preia camerele în perioada 17-20 septembrie 2020, în intervalul orar 8:00 -15:00;
  • studenții UPT care lucrează, indiferent de facultatea și anul de studiu;
  • studenții de anul I (indiferent de facultate) care nu dispun de echipamentele necesare pentru a derula activitățile didactice în format on-line;
  • românii de pretutindeni, indiferent de facultatea și anul de studiu.

Cazarea pentru restul categoriilor de studenți, care vor desfășura activități față în față începând cu săptămâna a 6-a de studiu (din data de 26 octombrie 2020), se va desfășura după un program ce va fi comunicat în săptămâna 4 a semestrului I. Numărul maxim de studenți ce vor fi cazați simultan într-o cameră de cămin va fi 3 în cazul camerelor mari și 2 în cazul camerelor mici.

Studenții UPT, care doresc, pot servi masa la Cantina studențească, ce funcționează începând din data de 15 septembrie 2020, de luni până sâmbătă, între orele 11:00-20:00.  Aceasta oferă un meniu diversificat, la alegere, la prețul de 8,00 lei, acoperind o masă cu două feluri.

Serviciile de cazare și masă pentru perioada ulterioară vor fi stabilite în funcție de evoluția situației epidemiologice. UPT a luat toate măsurile pentru igienizarea și dezinfectarea spațiilor de cazare și masă pentru întreaga perioadă în care acestea sunt frecventate de studenți.

Mai multe detalii se găsesc aici.

 
 
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT AnelisPlus2020 Comunicate UPT
 
© Copyright 2020 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +