Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zilele Carierei XVI la UPT

 
 
Zilele Carierei XVI la UPT

Prima ediție online

16 Mai 2020

 

 

 

 

 

 

Cea de-a XVI-a ediție a Zilelor Carierei, tradiționalul târg de joburi organizat de Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din cadrul Universității Politehnica Timișoara, la care s-au înscris 50 de firme s-a desfășurat în mediul online, la fel ca majoritatea activităților din cadrul UPT în această perioadă, în contextul epidemiologic actual.

Astfel, pe platforma disponibilă pe site-ul dedicat - cariere.upt.ro - firmele și-au putut încărca ofertele de joburi, practică și realizare de proiecte de diplomă, iar studenții și absolvenții și-au creat conturi și au aplicat pentru acestea.

Pentru a asigura o interacțiune cât mai bună între studenți și absolvenți, pe de o parte, și companii, de cealaltă parte, în perioada 13 - 15 mai 2020 au fost programate o serie de conferințe online, în cadrul cărora companiile au avut ocazia să se prezinte și să-și facă cunoscute ofertele. Fiecare astfel de prezentare a fost urmată de sesiuni de întrebări, în cadrul cărora, prin sisteme de videoconferință, cei aflați în căutarea unei oferte de carieră au putut intra în direct cu reprezentanții companiilor.

Pentru cei care nu au reușit să participe la aceste conferințe online, înregistrările au rămas postate pe pagina de Facebook a Universității Politehnica Timișoara, iar ofertele pot fi accesate în continuare pe platforma de joburi disponibilă pe site-ul www.cariere.upt.ro

 
 
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT AnelisPlus2020 Comunicate UPT
 
© Copyright 2020 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +