Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Matematică

 
 
Matematică
Contact:  
adresa:
 
Piaţa Victoriei, Nr. 2 
300 006 - Timişoara, Jud. Timiş, România
telefon: 0256 403098
web: http://www.mat.upt.ro/

 

 

Scurtă descriere

 

Istoria Departamentului de Matematică începe odată cu aceea a Școlii Politehnice în care “ziditorul” acesteia, primul rector, matematicianul Traian Lalescu a insuflat un spirit de seriozitate, devotament și profesionalism ce s-a păstrat până în zilele noastre.

Astăzi, Departamentul de Matematică reprezintă o structură academică independentă, în cadrul UPT, având misiunea de a asigura pregătirea fundamentală și științifică, în domeniul matematicii, a studenților aflați la ciclurile de licență, master și doctorat.

Din anul 2011 la Departamentul de Matematică a fost acreditat programul Master complementar ”Metode și tehnici statistice în sănătate și în cercetarea clinică”. Acest program funcționează în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara și firma Cmed Timișoara, care oferă burse și locuri de muncă studenților merituoși.

 

 

 

 

 

 
 
Ultima actualizare: 2017-04-25
 
 
ARUT Eudres Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT Comunicate UPT
 
© Copyright 2024 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +